Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ytlig bekant


jag umgås
med bilderna av en man
med bred rygg
och dova andetag

möter min blik på herrtoaletten
tvålar sina rödfnasiga händer
i det starka ljuset

läpparna rör sig
men ennu hörs inte ett ord




Fri vers av Peter Strid
Läst 491 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-22 12:21



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Herrejävlar vilken story jag fick genom de där få raderna, ja törs jag banne mig inte skriva här, värsta rullen! Dova andetag, han den du, har fasen inget nice i den stumma tanken, hujuj!
2008-03-25

    Peter Strid
kritik mottas gärna
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Strid