Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppfostran

jag försöker lära mitt barn
två saker
närstrid och kommatering

det räcker långt

konungariket Sverige
har inte en skans






Fri vers av Peter Strid
Läst 565 gånger
Publicerad 2008-03-05 01:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag lärde min son pacifism.
Det är jag stolt över.
2008-03-05

    Peter Strid
Kritik mottas gärna
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Strid