Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill träffa dig och berätta...


Krig i själen

Skulden för misslyckandet
är mitt erkännande

Jag vill ta dig i min famn
och ge dig mitt ärligaste förlåt

Likväl rasar ilskan och sorgen
när min varelse saknar betydelse




Fri vers av Flöde
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-05 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde