Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

el morte

som en gammal 8 mm-film
utan ljud

leenden och troliga skratt
bekanta ansikten passerar

och suddas ut

känslor som vågor
sköljer in sköljer ut

ett hål som vidgas, ljus
och sedan inget mer




Fri vers av Simmerskan
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-05 12:58



Bookmark and Share


  aol
oj vad den grep tag i mitt hjärta
2008-03-15

  aol
oj vad den grep tag i mitt hjärta
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan