Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nytt av gammalt gammalt av nytt please, please me


[beware of girl]; flickan & programförklaringen


det finns flickor
som strålar
skiner viner vrålar
energi
[radioaktivitet, för fan]

rakbladsstrimmor röda
likt runskrift
som ristas in i våra dödsbon

det är kanske lättare att älska
nån man inte känner
eller den man redan mist


eller
snacka skit då för
just så kan vi känna gemenskap
och jag vill väl också tillhöra en flock


men älska
vet ni ens vad älska är
när världen är så full av hat
tomt prat och för lite av allt

och tomheten tomheten och
växande avstånd

jag smakar på ordet så
många gånger att det löser
upp sig till en mjuk halvljummen
massa som inte ens vill stanna
kvar i munnen längre

och där sitter de
flickorna
och ser på dig
iklädda blickar som
tycks skrika
välj mig se mig svälj mig

men fan,
sluta lek Jesus
nu på en gång
du är lika mycket
image som dolda märkesplagiat

jag tänker ibland
att kanske borde jag
skriva en förfärligt
bra dikt om livet
ensamheten och om världen
så som jag känner den

för jodå, det finns flickor
som strålar
skiner viner vrålar
energi

och kanske
finns det något
bortom sönderfall

[radioaktivitet, för fan]




Övriga genrer av MissAbstraktInBaktakt
Läst 698 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-05 12:59



Bookmark and Share


  sol
åååh
nu är jag kär på nytt!!

(här hade en sån gul gubbe
med hjärtan cirklandes runt
huvudet som finns på e-kontakt passat)

inte ett jävla smack abstrakt nästan
text och bild skapar en enhet
som jag känner igen från tidig sol-tid
och det är bra tjejjen
det är bara som fan att gå!!!

nu ryser jag

är ju lite trög som du vet
autistisk separationsångest
gällande allt!


\"jag tänker ibland
att kanske borde jag
skriva en förfärligt
bra dikt om livet
ensamheten och om världen
så som jag känner den

för jodå, det finns flickor
som strålar
skiner viner vrålar
energi\"

*puss*
:)

blev glaaad på
morronkvisten
*
*
2008-03-07

  katt.inc
Du skriver bra, har ett fint flyt i språket och jag tycker om din dikt.
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

MissAbstraktInBaktakt
MissAbstraktInBaktakt