Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte bara ansikten som faller, det är inte bara regn som rinner


så klär jag av mig
ännu ett ansikte
tänker på att tanken
är av vikt

alltid denna vågskål
alla kilon, hjärtsvikt &
att väga på kanten av bålskålar

simma under ett vägskäl
av dåliga svepskäl
med akilleshälarna avstrippade
till toner av rippad fransk hip hop

under loppet av liv när döden tar stora kliv &
kliver över dina tankar &
du bankar som ett hjärta med gikt

jag
jag är en svikt
det här en trampolinbikt

för jag
jag limmar nya nunor
ristar runor på någon annans rygg
för trygghet handlar kanske om ryggar
som betryggar
om någon att hålla i handen
i tanken

& till sist
var det visst att säga

\"det gör inget om du lämnar mig nu
jag har ju ändå

mig\"




Övriga genrer av MissAbstraktInBaktakt
Läst 914 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2008-03-13 14:24



Bookmark and Share


  fredrik svensson
Grymt bra dikt i sann Timbuktu anda.
2015-05-17

    isbjörnspojken
Otroligt bra ordspel!
"för jag
jag limmar nya nunor
ristar runor på någon annans rygg
för trygghet handlar kanske om ryggar
som betryggar
om någon att hålla i handen
i tanken"
Så smart, och vackert!
2015-05-16

  Carola Zettergren
Suveränt bra poetat!!!
2008-03-17

  berxper
Det är härligt att läsa det du skriver.
Ditt språk är udda, och jag suger i mig det.
\"så klär jag av mig ännu ett ansikte\"
det är jobbigt att ha masker - att inte kunna vara sig själv fullt ut.
Bra!
2008-03-15

  Shininkagemusha
Vilket flyt...


Det här är en fantastisk dikt, jag är ledsen att jag inte kommer på något bättre att säga/kommentera just nu. Det är sorgligt och sant och snyggt snidat.
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

MissAbstraktInBaktakt
MissAbstraktInBaktakt