Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pokal


neon flyter klibbande brandy
under fotsulor

där hon går
vilse i tiden
lämnar gatorna tomma
med sin närvaro


och så
går hon

går med de knackande klackarna
bort genom brandy och knackar

fast aldrig någon öppnar


huden håller henne samman
stänger andra ute

skärpet i midjan
håller ihop hennes skulptur

såren dolda innanför
där hon blöder


hon blöder


och där går hon
ändå bort

den eviga jävla återvändsgränden




Övriga genrer av MissAbstraktInBaktakt
Läst 1045 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-06 21:40



Bookmark and Share


  Elisa-Linn
Du skriver så verkligt att hjärtat blöder. Vackert. Sorgligt.
2008-05-21

  Carlita
aj, inombordslig blödning och det där skärpet som håller samman allting. jag läser och oroas och förtjusas. ordvalen, följden! du är en prima poet söta.

kram
2008-05-14

  Robert W
kärlek
2008-04-17

  sol
härregud
starkt!

jag saknar ord
slutet är fantastiskt
nu är jag stolt över
att känna dej
som vanligt

äh
*

omdöme:
sjumiljoner
2008-04-07

    Mattias Karlsson
Fantastico! Vilken rytm! Det bästa jag läst av dig!
2008-04-06

    Ett moln i byxor
Fint språk!
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

MissAbstraktInBaktakt
MissAbstraktInBaktakt