Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har en början men även ett slut

Det börjar
följer en väg
men vägen tar
slutligen slut
det är bara frågan om
när

Vill man höra sagan
vill man leva den
måste man även
känna att den har en ände
likväl som lågan tändes

Allt har en början
men även ett slut
hur slutet blir
händer något bättre
det är något
som alltid
kommer återstå
att se




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-03-05 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson