Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ändras dagarna

Stått och stampat
allt förlänge
känt modet överge

Men genom läkande tid
svaret lyst klarare

Nu ändras dagarna
mer och mer
går ej kuvad mer
Reser mig mer
och mer
för varje dag
och tillslut
är de dagar som varit
fast i dåtidens dimma




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 175 gånger
Publicerad 2008-03-05 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson