Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kampen har bara börjat

Känt hur det viner
känt hur det dött
kylan som bildats
fallande dagar passerat

kampen har bara börjat
men den som inte kämpar
har heller inget att vinna

Dagar kan komma
då det är lättare
att åter vika
men inget går förlorat
i förtid
om man inte ens försöker
allt som går att tro på
är också värt att nå




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 148 gånger
Publicerad 2008-03-05 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson