Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi är flexibla vi tror på dig det beror på dig vi tror på dig att det ordnar sig....


Insomniax



jag ska göra som du sa
och skriva en dikt om oljan

det omättliga monstret i artärerna

utanför din dörr

fosterställning

sprungit hela natten utan ben, utan armar

akustik i kubik: världens scen utan publik
och efter de krossat dig:
din hud - mosaik

do you feel incomplete?
springer i cirklar
på torget i stan ovanpå busstaket i din trädgård
mitt i natten

och jag börjar skratta, asgarva, skaka av skratt tills jag slutar andas

och ingen hör när jag dör tyst när himlen hunnit bli rosaorange
vid fem på morgonen och solen går upp
de första fåglarna kvittrar och
det ser bara ut som om jag dött, men jag är mer levande än någonsin


det finns inga länder
inga städer
inga stränder
inga händer
ingen gud som trasslar och bänder
inga sidor, inget öde som vänder
vi lever bara
en i sänder


och de som klarar sig längst kallar de ”själsfränder”




Fri vers av Nemona
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-05 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona