Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vibrerande

det finns något som
vibrerar, ibland
är det nästan
att man kan känna den

björntråden
mellan liv
och död




Fri vers av Simmerskan
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-09 12:37



Bookmark and Share


  aol
skiljelinjen mellan liv och död är björntrådstunn
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan