Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag försöker säga är egentligen inget nytt

 

 

 

 

är det OK om jag kallar dig min egen
bara för en stund
och jag kommer vara nöjd
om jag vet att du vet att jag
vill ha, behöver din kärlek

om jag frågar dig, om det är OK
ifall jag ber dig att hålla mig hårt i din famn
genom denna kalla mörka natt
för det kanske kommer en molning dag snart
och jag vill bara att du ska veta
att jag behöver din kärlek

det jag försöker säga, är egentligen inget nytt
det är bara de saker som händer med mig, inom mig
när jag blir påmind om dig

som när jag hör ditt namn eller ser en plats du besökt
eller när jag ser ett foto på dig, dina vackra ögon och änglalika leende

de är saker som sätter igång något inom mig
något jag inte kan sätta ord på

och jag längtar efter att få träffa dig

älskling, jag älskar din kärlek

ja, det jag försöker säga är egentligen inget nytt
det är bara saker som händer, inom mig, i mitt hjärta
när jag blir påmind om dig

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-05 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP