Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vecka 41

måndag
Arbetslös
Klibbig marmelad på köksbordet
och olösta korsord

tisdag
Tipset
Ljummet kaffe
och hyresgästföreningens årsmöte

onsdag
Sprängkallt
Mensvärk
och telefonräkningen

torsdag
Tvätten
JÄVLA grannar
och slut på varmvatten

fredag
Veckans disk
Snabbköpet; makaroner, folköl, cigaretter
och kvarterskrogens rökdimmor

lördag
Vitt vin
Hämtpizza
och Bingolotto

söndag
ÅNGEST
Två alvedon
och luspank igen

Inte den här veckan heller
Kanske nästa?




Fri vers av liz
Läst 321 gånger
Publicerad 2004-04-12 16:59



Bookmark and Share


  Mizza
Jag gillar denna, den påminner om mig själv. jag gillar hur du formulerat den.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

liz
liz