Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en hopplös romantiker

 

 

 

en hopplös romantiker står på gatan
kastar kärlek mot ditt fönster och sjunger en serenad
han läser en poem som han skrivit denna natt endast för dig

han kliver fram från skuggan
du frågar varför han är där
och han förklarar att han är kär

han berättar om hur kärleken är ett spel
där man måste våga för att vinna
och han satsade sitt hjärta för att vinna ditt
vinner han så blir han rikast på denna jord
förlorar han så är hans hjärta ändå evigt ditt
- då kan han äntligen bli en del av något vackert

åh, jag drömde din dröm för din skull
och min dröm den blev sann

åh änglarnas prinsessa
jag kan inte tala så som de gör i filmer
och jag kan inte sjunga en kärlekssång vackert

nej, jag kan inte göra allting
men jag skulle göra vad som helst för dig

jag kan inte göra någonting
förutom att älska dig

och allt jag gör är att sakna dig
hur vi hade det
jag vill bara kyssa kärlek på dina läppar
älska dig tills tiden når sitt slut

åh jag är bara en hopplös romantiker
på en astfalterad gata utanför ditt hus
jag står här med mitt hjärta
med ord som endast skall yttras för dig

älskling

jag kan inte göra någonting förutom att älska dig

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 866 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-05 21:51



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
Hopplösa romantiker.. wow säger jag bara.
Man kan inte annat än att älska denna text!
2008-05-15

  mfinne
Helt sjukt vackert!
Det borde finnas fler hopplösa romantiker i denna värld tycker jag =)
2008-05-08

  Fångad i en Snöglob
Nästan äckligt vackert. En del ställen är lite stela, men man orkar inte bry sig om det när det i övrigt är så sant!
2008-03-19

  Fånga dagen
Så vackert och romantiskt gillar starkt
Tänker på Karin Boye när jag läser denna
Kanske du vet vilken dikt jag menar
Jag tror den heter Önskan
Anna-Karin
2008-03-17

    medlidande
så vackert att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv <3,
2008-03-11

    Pivvi
vackert!
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP