Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tog min chans då

 

 

 

vi delade en speciell kärlek
som tycktes existera utan slut
men nu gör det ont när jag minns
hur dina ögon brukade säga allt
alla ord du aldrig kunde finna

och nu säger du
att du inte vet var framtiden bär av
att jag ska leva mitt liv
ta mina chanser

men minns du de nätterna i soffan
då du låg i min famn
med alla levande ljus som brann i mörkret

minns du hur du sa att du önskade att tiden kunde stå till
hur du såg på mig, med eld i dina isblå ögon och sa
att du aldrig känt såhär förut

så gumman
jag valde att leva mitt liv
jag tog min chans
- när jag mötte dig

allt jag vill
är att leva med dig

bara

leva med dig

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 912 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-03-05 21:59



Bookmark and Share


    mr cloud
ibland när man läser en dikt
för att titeln verkar så fin,
så kan man bli besviken,
& man tänker att gud,
titeln var så BRA men innehållet,
var väll.. ja, sådär
men
besviken, det blev jag verkligen
INTE den här gången.

Orden flyter fram,
& tillsammans bildar dem
en underbar text !

*tummen upp*
2008-05-19

  VampyrÄngel
Det är så bra att det gör ont.
2008-05-16

  mfinne
en mycket känsloladdad text. fler människor borde ta den chansen, att få dela livet med någon annan.
2008-05-08

  LillSandra
Så söt! Ååå...! Saknaden kan vara så enormt stor! <3
2008-05-05

  Herself
du är söt.
och du skriver så.
2008-05-03

  Emilia Berg
Det gör ont att läsa dessa rader. Känsloladdad.
2008-04-21

  BaraSaraaa
Åh så sant och så bra, blir alldeles berörd. Helt klart värd applåder! Tack för att du skriver så fint :)
2008-04-19

  deepundermyskin
den här är vacker!
2008-04-19

  Sigge
Dude, vad jag känner igen mig
2008-04-15

  Gråsparv
Fint skrivet, och fan, vad vi förbannar denna olyckliga kärlek... :\')
Lycka till!
2008-04-09

  Carin
Mycket vacker dikt!
2008-03-23

  Totimomo
aah nostalgi, när den svider som mest :) bitter-sweet! Om det är någon tröst, så lovar jag dig att du kommer vinna kärleken igen...du kan vinna, om du vågar förlora. applåd
2008-03-21

    von ilvingen
Jag känner verkligen kärleken i denna :)
mycket fint och tydliga bilder kommer upp från mitt egna liv tillsammans med en kärleks armar omkring mig :)
2008-03-19

  Louise. J
Du och all denna kärlek Nicklas ;)
2008-03-07

  Novemberblomman
Vacker kärlek....kärlekspoeten.....
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP