Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord räcker inte

 

 

stäng inte dörren till ditt hjärta
försök inte glömma det du känner

dröm, blunda och föreställ dig
att det bara är du och jag igen

tro, få det ögonblicket att stanna föralltid

rör mig.. rör mig så som du brukade

håll mig nu
gråt inte, säg inte ett ord
bara håll mig

åh jag älskar dig så

men jag vet inte vad jag ska ta mig till
för vad kan jag säga
när mina ord inte räcker till?

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 725 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-05 22:01



Bookmark and Share


  Zmultron
ja du jag vet hur det känns när det inte finns ord på vad man känner .. dett bara bulltar i bröster och vill komma ut annars sprängs man och så vet man inte hur man ska säga ..
mycket stark var denna för mig tack
2008-03-14

  papessa
underbara känslor som du sätter ord på
2008-03-11

  Louise. J
Underbart underbart..
2008-03-07

    Östergaard
Ännu en gång vackert och känslofyllt!
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP