Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina hudceller

när du gått
letar jag efter
dina hudceller
på mitt golv




Fri vers av mio
Läst 498 gånger
Publicerad 2005-06-06 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mio