Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På ett bibliotek i Bredäng såg jag en diktbok, en riktig \"tegelsten\" författad av en annars duktig man, som fick mig att både förvånas och skratta...det gäller bara att ha ett känt namn, då kan man ge ut precis vad som helst! Kanske han ville protestera


Den erkända upproriska allkonstnärens poesi

Rapakalja
inte alls lysande
eller
briljant
högegocentriskt trams

du säljer
de köper
allt som serveras i
ditt namn de
sväljer

när det mitt i allt
sammelsurium
tror de hittat ett korn
guld
de skälver

...slutar Du någonsin skratta
eller förundras...




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-06 11:32



Bookmark and Share


  aol
ja så konstigt
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter