Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tiden rinner iväg

Du mitt kära barnbarn du växer
så det knakar tiden går alldeles
för fort du är snart redan fem månader.

Man märker själv att man blir äldre fort
snart ska du få ditt namn Denice
du skall snart döpas.

Du har redan givit mormor ditt
första stora leende härlig kännsla
som gör att man blir alldeles varm.

Ett barns leende är något speciellt
ja som sakt tiden den bara rinner
iväg i all hast.

Snart gör du dina första kryp
försök,snart har din mamma
fullt upp med dig,när du ger dig
ut på egen upptäks färd.

Jag älskar dig mitt barnbarn
snart kommer mormor till
dig igen för att möta ditt
fina lilla leende.




Fri vers av Ann-christin
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-06 12:18



Bookmark and Share


    Cajsa
Fint skrivet om ditt barnbarn
2008-03-06

  Fredrik Stillesjö
Hej Ann-Christine!

En vackert beskriven kärlek... Hälsar vännen fredrik
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin