Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baktankar II


Jag köpte dej en läcker utstyrsel

Det var höga klackar

Stövlar över knäna

Korsett

Strumpebandshållare

Strumpor

Hela din kropp skulle liksom glorifieras…


När du fick dom så sa du

”Och nu vill du se allt detta på mej förståss”

Hm… ”nej jag vill egentligen se allt detta av dej”

Svarade jag… för… ”jag har inga baktankar” ;=)




Fri vers av LassO
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO