Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnaden mellan stora och små barn

Små barn
slår dig på knäna
men värken går snabbt över

Stora barn
slår i härtat
och tiden för läkning
är dock så stor

Skillnaden mellan
stora och små
är enkel
att små
skadar också smått
medan stora
också skadar stort




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 153 gånger
Publicerad 2008-03-06 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson