Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt tiden förföra dig

Lev varje dag
fullt ut
för det är ändå
ingen ide
att spara

Vad kan du
njuta av
imorgon
om du inte
levde idag

låt tiden förföra dig
och följ med i dens dans
och morgondagen
kan bara bli bättre




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 16:52



Bookmark and Share


  jardan
Underbara hoppfulla rader !
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson