Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge utan krav

Svårt nog
att vara
utan att kräva

Släppa tyglarna
låta nån annan styra
är friheten att våga

Att ge utan krav
våga dela
och ge nån annan rösten
och bara lita
på händelsernas gång
och inte dömma i förväg
utan låta svaren komma




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-06 16:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
berörande skrivet om livs vara och kunna...känslosamt om gåvans värde...
2008-03-26

  Dessie 35
såå fint skrivet...dessa ord berör
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson