Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När fantasin spårar ur

Går upp i varv
tänder eldar
på öppet hav

Låter drömmarna förföra
känner gnistan
hör tonen

När fantasin
spårar ur
kan man leva lite extra
och hamna i ett annat land




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-06 17:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
känner diktarjagets drömmar väl beskrivna...endast den som vågar drömma kan gå i dröms uppfyllan...
2008-03-18

  Larz Gustafsson VIP
tänder eldar
på öppet hav


Vackert!
2008-03-06

  sara-alice
tycker om första stycket väldigt mycket :)
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson