Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag målar min poesi med färger.


Säg inte att du har glömt


Kommer du ihåg
när vi hängde oss i regnbågen
och dinglade med fötterna,
tills din sko flög av
& träffade en tant i huvudet
men jag sa
Det gör inget för du får låna mina skor?


Eller minns du
när vi målade *stjärnor på kinderna
& kastade oss framstupa i gräset
& jag skrek
Akta nu faller stjärnorna
men du viskade
Allt jag skulle önskat mig
ligger här bredvid mig?



Och kommer du ihåg
att vi klippte ögonhål i lakanen
och flög omkring hela natten?
Kommer du ihåg
hur vi hoppade från tak till tak
i jakten på månen
& att du aldrig släpte min hand?

Kommer du ihåg det?





Du glömmer så mycket
Du har glömt din gamla stad
din familj
ditt ursprung
men jag glömmer aldrig
ditt soliga leende

det leende du gav till mig.




Fri vers av Junibarn
Läst 612 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-06 20:48



Bookmark and Share


  Totimomo
Aah saknr en speciell barndomskompis nu :/ allt var så mycket enklare när man var ett barn...nästan så man längtr tillbaka :) tack

ps. mer rim hahaha
2008-03-21

  vetlandaslyna
jag gillar den, jag gillar den hemskt mycket. målar upp bilder och det är gulligt och vackert och talande och ja, lite av allt. men för att ge lite kritik, jag sågar sista stycket, det du markerat med grått. allt annat är härligt blåögt underbart. det sista borde lämnas åt fantasin. keep up the good work, you :)
2008-03-06

    Olives
vacker!
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn