Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad i maj


blommorna sprider sig
över gräs och äng
molnen skingras till klarblå
natt
vem är han som ger mig allt
vem är han och
jag
en ensam varg
på drivande jakt
efter lust och glädje
och kanske
samhörighet
vem är han

han som gav mig
tystnad i maj.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-06 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin