Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min kära mamma... jag älskar dig så mycket :D


I drömmen är hon fri

I fantasin är hon fri
och hon gömmer sig där så ofta hon kan

Hon kan gå vart hon vill där
Och hon kan springa ikap sina barn igen
å leka när dem leker...

Varje gång hon besökt sin dröm
är leendet är tillbaka på hennes läppar
och hon skrattar äntligen igen
hon är så obekymrad, så fri...

Efter så många år av sorg
och plågade rörelser
har hon hittat ett bote medel

I drömmarna kan hon vara sig själv
och ingen sjukdom kan stoppa henne
I drömmarna finns ett botemedel emot MS




Övriga genrer av Sikska
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-07 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska