Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå



Mot en stjärnbeströdd bakgrund

i en säng på östermalm.

Ligger du i svart kostym, huvudet lite på sned.


Drunknar i ögon som är som
juveler, skimmrande stenar.

Kunde inte tro, att jag skulle känna så.

Du


är

oerhört vacker, vill nu bara vara nära dig.

Fast jag vill inte vara snäll

vill vara stygg,

göra något
som en del anser vara fult.


Men det skiter jag i, jag vill ha dig naken nu!

Så ta av dig den där kostymen

och kom lägg dig här bredvid.





Fri vers av Ivy-Jean
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-07 10:15



Bookmark and Share


  mare VIP
..härliga ljuvliga åtrå !
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean