Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslott

Livet är en flykt
för dig
Långskånk, Ullsvans, Vippöra.
Du föddes till
pilsnabba språng,
till vaksamhet
ur en håla.
Du saknar Vasstands
blodtörst
och list.
Du saknar
Gripklos
bilck
och vingar.
Livet är en flykt
för dig
Långskånk, Ullsvans, Vippöra.




Fri vers av alikavalika
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-07 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika