Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjangserad


Hej vackra kvinna
Jaha du vet inte hur man fyller på spolvatten
I bilen…. Självklart så fixar jag det..
Hm luft i däcken, nej det är inte 20 kg
Ok jag fixar det med…
Om jag kan betala din bensin?

Hehe så ”vad får jag för det”?
Fast jag vet inte om jag har lust
Nej de skiter jag nog i… låter nästan
Som horeri… förresten hur ska du klara dej
Den dag du inte är vacker längre

När tiden tagit ut sin rätt
Och du bara är en ”f d” snygging
Med noll i skallen och endast fittan att leva på
När den blivit ”torr och ointressant”
Liksom resten av din kropp
Vad ska du göra då




Fri vers av LassO
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-07 15:30



Bookmark and Share


    *Zenobia*
då säljer hon nog bilen och behöver inte \"jobba\" för att få pengar...

och när pengarna tar slut får hon väl göra som alla andra, inklusive äldre mer eller mindre funktionsdugliga modeller som inte går att reparera, rätta in sig i ledet och som sagt ta ett vanligt kneg...hushållsnära tjänster är det rusch på nu.. ;)
2008-03-08

  NågonAnnans
Jag antar att hon får ta sig ett riktigt \"kneg\" då när hon eller den eller det? blivit torr och ointressant! Men min undran är vad skall de bli av honom när han blir gammal, stel, ful och pitten inte kan resa sig längre, hur skall han då kunna charma kvinnor på bensinstationen;)
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO