Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sätter spår, du sår och du får leva

Mitt liv i lila
Molnformationer på skönhetshimmel
Upptäcka omgivningen
I kristalieserade flagor

Det undangömda livet som bor i min magtrakt
Relationer till relativitetsteorin
Allt är möjligt
Kvalitet så vackert

Du sjunger ditt bultande skratt
Tillsammans med händer som räcker sig till dina fingrar
Knytnäven upp i luften
Kamp att bruka icke-våld

Hör musiken vibrera i mina fötter
Ödmjuk mjukhet inför ödet
Fjärilsmöte efter puppstadiet

Frihet i din strävan
Kärlek i din stolta blick
I dina bestämda steg
Din underbara ryggtavla

Nyckelben och skulderblad
Jag följer din kropp och får den att passa ihop med min




Fri vers av GaiaKaja
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-07 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja