Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden på gymnasieskolorna

 

Staden är inte speciellt stor.

Inte många som vet var den ligger.

Gymnasieskolorna här i staden är förföljda av otur, av död.

För ca 3 veckor sedan tog en elev livet av sig vid ett av dom större gymnasierna.

En skola i sorg.

För nästan exakt 3 timmar sedan ringde en kompis från skolan.

Då har alla lärarna haft krismöte på våran skolan.

Våran rektor är död.

Ännu en skola i sorg.  

 

 

Finns det några slutsatser att dra av detta?

Förmodligen inte. För ingen har än så länge överlevt livet.

Dödens öde har bara valt våra skolor och våran stad.

 

 

 

 7 mars 2008




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-07 16:00



Bookmark and Share


  Ettrosamoln.
bra bra!
2008-05-24

  Bissen
Hemskt!!! ibland bara folk lämnar livet en efter en, så skrämmande...
2008-04-14

  RiJoKu
Wow!
För ingen har än så länge överlevt livet.
perfekt!
2008-03-07

  Svante
Ja det där med döden är speciellt. Särskilt när det som i denna text är mera tragiskt än ofta annars. Kanonbra mening; \"För ingen har än så länge överlevt livet\". Bra format på texten.
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel