Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfällighet eller vad är svaret...


Ja, nu är jag fri!
Nähä, då svarar du int´

Går möjligheten förbi
eller vill du int´

Det är frågan,
vad du känner
inom dig, ger svar

Ett svar där jag int´vet,
att det är så - vad det är,
varför du inte svarar,
föränn du svarar
i andra sidan av luren




Fri vers av mrKeyword
Läst 561 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-07 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mrKeyword
mrKeyword