Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flumm space och kärlek

 

~~

kunna känna

hitta jämlike

ha att jämföra med

inse nuets värde - samt eget

sammanslå i upplevelse totalt

alla sinnen många många

kunna känna

förmedla

förstå

inse

missförstå - reda ut

 

tro är mäktigt när den får

jobba förutan

intolerans

 

när den får bära hopp

tillit - tilltro - tillägnan

vara i Fred

som tro

 

öppen

ramlös

tro hopp på kärlek - eller

tro hopp och kärlek

 

ljusårs glimtAha

detsamma som

spegling mot nuets

evighet

~~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 220 gånger
Publicerad 2008-04-17 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri