Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
may


Sfärens horisont

Det är inte
kallt
Det är fruktansvärt kallt

Jag kastade iväg min tid
igår
och idag

Gick vi
mot skymningen

Vi såg oss om hela
tiden
medan mörkets sömmar
sprättades upp

Vi stod på stenar

och intensivt
åt vi upp allt
vackert
glupskt
Ibland blev det missförstånd

Vi måste fortsätta, sa jag




Fri vers av Aida*
Läst 548 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-07 22:23



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Åh, vad jag tycker om din lyriska poesi!
Applåd!
2008-03-12

  Aisha VIP
..ja, fortsätta och aldrig ge upp......det är viktigt.....vacker text..afarin....mystisk...tycker mycket om...kram A.
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*