Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej nej det här har inte hänt


..obekvämt..

 

Ursäkta mig
jag tränger mig på
märker jag
alldeles försent

nu kan ingen backa

nu kan ingen tala

nu kan ingen förklara att det stämmer
utan att förlora ansiktet

inte då nej nej kom här

inte då nej nej här kommer jag

leenden från ansikten utan synbar ansträngning

på hemvägen märker jag att jag stannat

trots vinterkylan står jag bara där stilla

kommer inte för mig att gå vidare

 

 

finns inga skäl

 

 

står här




Fri vers av micke marin
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-08 01:04



Bookmark and Share


  korpfjäder
Åh, jag vet .. det är så.. pinsamt... eller vad man ska säga. ... Du har just sagt det! Åh vad jag känner igen!
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin