Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord...


Alltid Du

 

 

 

...Oh.. du.. du du du du du...

...alltid Du...


...men här finns inget Du...

...utan bara jag...

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 719 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-08 03:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och önskande.
2008-03-10

  Louise. J
Precis så är det..
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP