Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tur att man har sig själv så man aldrig är helt ensam


www.BlessingShit.SkitNovell

Alla säjer alltid: \'\'naaw, de e synd om dig och jag hade velat vara med dig\'\'
Alla är alltid: \'\'nej tvärr jag är upptagen, på fredag nästa vecka kanske\'\'
Alla tycker alltid: \'\'va jobbig du e, kan du sluta tjata om de?\'\'
Ingen vill nånsin: \'\'jag orkar inte\'\', \'\'ska vara med några andra, en annan gång\'\' , \'\'fick bara ta med mig två kompisar och dom har väntat jätte länge\'\'
Alla frågar alltid: \'\'vad har du gjort i helgen?\'\'
Jag svarar alltid: \'\'ingenting\'\'


Och nu ligger jag här ensam, med den läskiga dörren på glänt.
Jag vet att dörren skrämmer mig, den gör mig alltid rädd.
Och jag vet att om jag låser in mig där, förlorar jag allt mitt hopp.
För jag vet att det kommer alldrig komma en hjälte, eller någon som hjälper mig bort.




Prosa (Novell) av Rariel
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-08 09:56



Bookmark and Share


  Johnnna
rörande som fan, jag började gråta.
jag kan vara med dig, jag vill vara med dig hela tiden <3
2009-01-21

    wynja.nyberg
Det kanske är så, jag vet inte. Själv så har jag åtminstonde aldrig sagt nåt sånt, men utsatt för liknande saker har jag blivit och jag hoppas, hoppas att jag ska växa upp och själv bli den där hjälten du skriver om. I så fall så ska jag börja med att rädda mig själv.
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Rariel
Rariel