Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffekopp



Kaffekoppen krasade
Den morgonen
Som ett slags omen
På att allt annat
Gått i kras

Kanske tog du den för hårt
I örat
Istället för den som du längtade efter
Att vrida om örat på…




Fri vers av LassO
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-03-08 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO