Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byggaren i ostfabriken



Så jag kommer dit

Ser en skitig lokal

I en gammal nerlagd Kavlifabrik

Nere i källarens mörkaste skrymslen

Så huserar en MC tomte

Som tror sej vara bäst i världen

På MC byggnationer

Synd för honom att inte alla andra insett det

För då hade han knappast huserat i denna vidriga lokal


Sen kommer det

”Vi är proffs här, använder bara proffsgrejor”

hm vilka vi undrar jag, sen kommer…

”vi kan inte köpa av vem som helst eller vad som helst”

Hm ser mej omkring, Biltema härskar, verkar vara en del Rusta

Och annat med, ÖB och Jula… (jojo, bara proffs)

Så jag lämnar den ”proffsiga MC byggaren” åt sitt öde

I sin skrumpna källar lokal, fjärran från ljus och luft

Med ett leende… OCH såvitt jag vet

Så sitter han ännu där och tar in samma begagnade luft

Ser på samma lindrigt vita väggar i ljuset från gamla lysrör

Och anser sej själv fortfarande vara den mest proffesionella

Mc byggaren i världen… men, han kanske är lycklig…

I den gamla \"Raketostfabriken\"




Fri vers av LassO
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-08 14:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det primära är ju att han själv trivs.
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO