Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiden har stannat, just nu.


..tick tock..

 

Den fullständiga meningslöshetens bad
hälsar mig ännu en gång välkommen åter

idag en dag i obefintlighetens töcken
plöjer framåt genom tidskonstanten
som stannat på noll

 

vad har hänt

 

jag slog en yxa genom ditt skallben igår
klöv ditt huvud mitt itu
och lät dit liv pulsera nerför dina axlar och höfter

stormen tog vid

i två minuter

sen tog du form igen och tiden gick baklänges


Vinden står nu stilla och inga fåglar sjunger längre


Varför tittar vi bort när vi talar till varandra bara du och jag

släpp in mig igen

 

Nu väntar bara ingentingheten ingen ting heten

tick tock




Fri vers av micke marin
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-08 15:40



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja när man kammar
bara noll, då har ju
allt spelat ut sin roll,
men om man får fatt
i en annan boll
kanske man, kan
puffa tll någon ann´
så där lite grann,
då går kanske
allt igång, igen
minsann...
2008-03-09

  comvidare
Cool text. Du hittar en massa ord som jag hade glömt bort eller bara slutat använda. Du är bra som letar bättre. Efter orden.
2008-03-08

  Carola Zettergren
Strålande poetat!!
Så tiden nästan stannar....
2008-03-08

  korpfjäder
Får jag lämna några frusna rosor.
Några enkla blommor vid din själs grav
tre dagar i mörkret
Får jag gråta några frusna tårar
några enkla toner vid din ande
tre dagar i döden
får jag möta dig som vatten
när våren lockar liv
tre dagar i en enkel famn....
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin