Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du ?

Har du lagt ner ditt öra mot marken
hört gräset växa
breda ut sina rötter
och sträcka på sig mot solljuset

Har du lyssnat på vinden
och prasslet i löven
som letar ny plats att stanna på
och ge nytt liv åt jorden

Lyssnar du på fågelsång
och stänger ute stadens brus
för att verkligen höra naturens toner

Har du vänt din blick och sett
alla små detaljer
både nedåt och uppåt
verkligen tittat hur mycket det finns

Har du låtit dig fyllas av livet
och levt fullt ut
med alla sinnen

Hinner du
orkar du
vågar du
leva med i livets skede
både stort som smått

Och njuta av att vara en del i alltet...............




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-08 20:20



Bookmark and Share


  * Ammi *
gillas mycket
tankeställare för stressande själar ..
applåd
2008-03-08

  octobertragedy
jag gillar den! \"ta vara på livet\" utan att vara kliché. känns nästan som om detaljerna växer runt omkring mig när jag läser det här. sågar dock punkterna i slutet.
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen