Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten dikt kring detta förskräckliga mentala tillstånd.....


PARANOID !!!!!!!!

Paranoid !
En hjärna på glid
Paranoid
Mörker och eld
I blank polaroid
Hetta och pest

Paranoid
grymt och brutalt
hemska vrål och död
sataniskt och katastrofalt
som hett stål och hetsig nöd

Paranoid
ständigt förföljd
mörka skuggor i gränden
en smärtfylld hemoröjd
ohygglig skrämsel

Paranoid
vill man ingen ska va
ingen ska sä djävligt ha.....




Fri vers av Mats Henricson
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-08 21:41



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Huga så hemskt..detta tillstånd i förfäran..
Måste vara hemskt..men väl beskrivet
av dig!!/B
2008-03-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Helt sant och visst
så eländigt och trist!
Går inte Paranoiden
att luras bort till
sist med: List!!!!
Intressant poetat!
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska