Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt dali


Du smög ut ur buren
Som Salvador du ville smaka allt

Du märkte snart...

Du smakade livets sötma
Tills den fräna smaken tog överhand

Du kröp tillbaka och sa...

Du inte kunde tyda tecknen
Du hade ingen hand att hålla i.




Fri vers av Malin Rapp
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-06-07 10:12



Bookmark and Share


  Baldy
hmm.. så kan de gå..
2005-06-07

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Bra! Men "Du inte kunde tyda tecknen" stör mig.
2005-06-07

  stannar kvar
Tyckte mycket om den här, den får mig att le och titta på bilderna som fladdrar förbi på näthinnan. Mycket bra.
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp