Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev den här texten tillsammans med en kompis här på poeter.se. Han heter Adrian men på poeter heter han Wewill.


Blöder dina tårar

Jag kan inte förstå hur mycket dina ögon kan skimra genom ett så litet kort.
Allting gick så fort. Jag kommer dig aldrig glömma. Kommer alltid att om dig drömma. Du var mitt allt och kommer alltid att förbli...


Kommer du ihåg den gången du sa att du älskade mig?!
Jag ville så gärna att den stunden skulle vara förevigt men vi gled bara mer och mer isär. Är det såhär det känns att vara olyckligt kär?


Som en nål genom mitt hjärta , skapar du smärta. Men jag bör skylla mig själv som svek min kärlek och vän. Mitt blod slutar aldrig rinna ifrån såren av dig, mina minnen är många blöder tårar från dig.


Jag gråter hav, det rinner floder från min kind. Jag önskar att du kunde komma och torka bort dem med din vind. Kom som solen och torka blodet i mina sår, om du kommer tillbaka är du värd varenda tår...




Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-08 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR