Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

teaterpack

Att ta emot applåder
Se mig
Gråt och lid
Dröm om att knulla mig
Kom ihåg mina tonfall och ansiktsuttryck
Jag vill nagla mig fast vid dina hornhinnor
Scenhora




Fri vers av Alex Storm
Läst 281 gånger
Publicerad 2008-03-08 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Storm