Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~leve feminismen!!


Starka kvinnor

Vi har slutat böja våra nackar
slutat vända andra kinden till
när mannens slag har fallit
vi har slutat säga ja och amen
och göda svaga mäns potens

Nu är tiden inne att väcka
den geni och kraft som länge bidat
det är dags att lyfta blicken
stunden är för mjukt varande
att värderas högt.
Vi jämnar vägen själva
all plats vi behöver tar vi nu
på lika villkor
med ljus i blick.






Fri vers av BitterSweet
Läst 445 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-09 14:20



Bookmark and Share


  H. Karla
Åh, vilken strålande kampsång! Den lyfte verkligen min morgon, och jag hoppas att fler kvinnor än du och jag känner såhär:)
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet