Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt igenom

du drar med mig

genom ljus
mörker

genom
regn och blåst,
genom något mjukt

och så är vi här
sittandes på en sten, hand
i hand
och bländas av månens sken




Fri vers av Simmerskan
Läst 558 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 15:01



Bookmark and Share


  aol
så vacker poesi vilken närhet
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan