Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omkonstruerad efter tacksamt mottagna synpunkter.


Längtan till dig



Som jag
irrat
letat
stretat
i min jakt
att finna dig

Som jag
ylat vind
vätt min kind
och hållit öppen grind

Som jag
sett årsringar
omringa varandra
och fågelflockar fly
och vända åter
i väntan
på dig

Som jag trott
på allt
som grott
Som jag rott
i stormigt hav

Som jag
vaskat guld
och grävt
min egen grav.

Som jag
famlat
ramlat
söndrats
och återuppbyggt
mig själv.

Som jag
önskat hett
bränts
och brunnit
Som du
kommit
och försvunnit

Som jag sökt
i tidens flöde
Som jag
gråtit floder
i motströms

I längtan till dig.










Fri vers av Thirre
Läst 699 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-03-09 14:48



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Djup och vackert.
Bra skrivet!
2008-05-17

  papessa
så tärande kan längtan beskrivas
2008-03-23

  mare VIP
..detta var starka ord om längtan..
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre